De mooiste droombestemmingen voor 2019

Met de feestdagen achter de rug is het tijd voor een fris begin van het nieuwe jaar. Ik wens u natuurlijk het allerbeste voor 2019. Hopelijk wordt het voor u een fijn jaar vol mooie reizen, indrukwekkende belevenissen en nieuwe ervaringen!


Een mooie, nieuwe ervaring vindt u bijvoorbeeld in een reis naar Indische Oceaan. Meer dan vijftig verschillende resorts op parelwitte stranden, aan een kristalheldere zee, dat klinkt als een droomvakantie. Wilt u dit jaar een paar bucketlistbestemmingen afstrepen? Overweeg dan eens een vakantie naar de idyllische Malediven of Bora Bora. Naast Colombia, Japan en IJsland staan deze droombestemmingen bij veel Nederlanders op de bucketlist. Of combineer strand met safari in Tanzania en Zanzibar. Van wildlife in een nationaal park naar parelwitte stranden in een oogwenk, dat kan in deze landen.


Bent u op zoek naar een vakantie op het water? Dan zijn de volledig verzorgde zeilvakanties van Dream Yacht iets voor u. De professionele schipper neemt het zeilen op zich, terwijl u geniet van de heerlijkste maaltijden van een chef-kok. Aan boord laat u de beslommeringen van alledag achter zich en geniet u van het ontspannen tempo.


Liefhebbers van prachtige natuur kunnen ook Fogo Island - een klein eiland aan de noordoostkust van Newfoundland, Canada – eens overwegen. Hier vindt u niet alleen ongerepte natuur, wildlife en ijsbergen, maar ook het spectaculaire hotel Fogo Island Inn. Perfect om een reis door oost-Canada mee te combineren. Heel andere, maar minstens net zo indrukwekkende, natuur vindt u in Thailand. Hier kunt u in Elephant Hills, het eerste luxueuze tentenkamp van het land, genieten van natuurvriendelijke en avontuurlijke tours door Khao Sok National Park.


U hoort het: er valt dit jaar weer veel te kiezen. Ik help u hier graag bij en vertel u wat de mogelijkheden zijn. Een fijn reisjaar gewenst!  

 

YourTravel Agent
Loraine Koek

 
YourTravel Agent
 
Loraine Koek
YourTravel Agent uit IJsselmuiden
loraine@yourtravel.nl
06-44604261
yourtravel.nl/loraine-koek
Loraine Koek
 
 

Top 3 Droombestemmingen

De 3 mooiste bestemmingen volgens Nederlanders

U wilt ooit nog een echte droomreis maken. Misschien komend jaar al? De meeste mensen denken dan direct aan een bounty-eiland als de Malediven of Bora Bora. Maar er zijn zoveel meer fantastische plekken die echt op uw bucket list horen. Wat is volgens Nederlandse reizigers hun droombestemming? Deze top 3 wilt u zeker eens bezoeken!

Top 3 Droombestemmingen
 
 

Luxe droombestemmingen

Tanzania, Zanzibar en de Malediven

Tijdens deze koude en natte wintermaanden droomt u vast graag weg bij vakanties in zonnige oorden. Silverjet selecteert voor u verschillende droombestemmingen, waar u zorgeloos kunt genieten van fantastische locaties, excellent eten en sublieme verzorging tot in details. Welke droomreis zou u graag willen maken?

Luxe droombestemmingen
 
 

Laat uw zeildromen uitkomen

Een hotelkamer voor middenin het grootste zwembad ter wereld

Geniet van een volledig verzorgde zeilvakantie op een catamaran met bemanning. Laat het zeilen over aan een professionele schipper terwijl de chef-kok de heerlijkste maaltijden bereidt van verse, lokale producten. Laat de beslommeringen van alledag achter u en kies voor een meer ontspannen tempo: volg het ritme van de zee en tropische passaatwinden.

Laat uw zeildromen uitkomen
 
 

Fogo Island Inn

Het meest spectaculaire hotel van Canada

Bovenop de rotsen van de ruige kustlijn van Fogo Island – een klein eiland voor de noordoostkust van Newfoundland – ligt Fogo Island Inn. Een spectaculair hotel met een opvallende architectuur. Ongerepte natuur, wildlife, ijsbergen en een uitmuntende kwaliteit. Combineer een reis door oost-Canada met een verblijf in dit bijzondere hotel en vind uzelf terug daar ‘where the world can’t find you’.

Fogo Island Inn
 
 

Onbegrensd genieten

Droomvakanties met unieke gratis extra's

Poederwitte stranden, een kristalheldere zee en sublieme resorts… de eilanden in de Indische Oceaan zijn voor velen de absolute droombestemming. Onze partner Travel Impressions is dé specialist voor een reis in het luxe segment en laat reisdromen graag uitkomen. Met een aanbod van meer dan 50 verschillende resorts in de Indische Oceaan is er voor elk type reis een geschikte accommodatie in het aanbod van Travel Impressions.

Onbegrensd genieten
 
 

Elephant Hills

Een unieke ervaring!

Elephant Hills is Thailands eerste luxueuze jungle tentenkamp. Elephant Hills biedt 2 tot 4-daagse natuurvriendelijke en avontuurlijke tours aan in het prachtige Khao Sok National Park: één van de oudste regenwouden ter wereld! De unieke Elephant Experience is ongetwijfeld één van de onvergetelijke hoogtepunten tijdens de tours. 

Elephant Hills
 
Privacy
Disclaimer
YourTravel Agents © 2018
 
 
Geen mail meer ontvangen? klik hier.